Natural Healing

Natural Healing sårvårdsprodukter innehåller naturligt antibakteriell medicinsk honung och kan användas för att påskynda läkningen av sår. Produkterna främjar och stimulerar sårläkning, förebygger infektioner och minskar risken för ärrbildning.

Natural Healing Wound Gel

  • Främjar sårläkningsprocessen
  • Naturligt antibakteriell
  • Medicinsk honung i kombination med vitamin C och E.

Natural Healing Gel har en kliniskt bevisad effekt på sårläkning. Den främjar och stimulerar sårläkning, förhindrar infektioner och minskar risken för ärrbildning. Natural Healing Gel innehåller medicinsk honung samt vitamin C och E, vilket gör att såret läker snabbare. Denna sårgel har en kylande effekt; Lugnar och lindrar såret.

Gelen innehåller 40% medicinsk honung, en naturligt antibakteriell ingrediens. Kan användas för de flesta typer av sår: infekterade sår, skärsår, skrubbsår, operationssår, brännskador av första och andra graden.

Fördela gelen direkt på sårområdet och huden runt om. Applicera produkten igen när den har lösts upp. Om det behövs kan du täcka och fästa gelen med ett lämpligt förband, kompress, bandage eller plåster.

Upptäck Natural Healing Wound Gel

Appliceringsfilmer

Natural Healing Dressing

Natural Healing Wound Gel

Artikel

Varför du bör behandla ditt sår med medicinsk honung

Medicinsk honung är naturligt antibakteriell, och kan användas för att påskynda läkning av sår och förebygga infektioner och ärrbildning.

Läs mer

Artikel

Känner du till skillnaderna mellan Natural Healing och Manuka-honung?

Läs mer